Referenssit

Matti Pirttikoski teki kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone remontin meidän omakotitalon vuonna 2012. Remontti sujui suunnitellusti niin kuin oli luvattu ja jälki oli erinomaista. Matti myös ymmärsi tärkeyden suojata asunnon muut lattiat että eivät mene pilalle kuin kävelee kengät jalassa huomioitiin heti kuin remontti alkoi, kokemuksella tiedän että tämä ei kaikilta onnistu! Suosittelen lämpimästi kaveria.
Matias Viljanen
Matti Pirttikoski tuli jatkamaan meidän talon remonttia edellisen toisen remonttiyhtiön lopetettua työnsä pahasti kesken konkurssin takia. Tilanne oli siis todella haastava, mutta Matti yhdessä kontaktiensa kanssa onnistui saamaan projektin nopeasti taas jaloilleen entistä paremmin ja lopputuloksesta tuli tosi hyvä.
Johannes Vuorinen
Matti Pirttikoski on ollut minulla mökillä Nauvossa rakentamassa hirsisen saunarakennuksen (perustuksista viimeistelyyn). Projekti hoitui aikataulussa & sovitussa budjetissa. Matti hoiti myös urakan työnjohdon ja ratkaisi oma-aloitteisesti urakassa eteen tulleet haasteet. Voin lämpimästi suositella Mattia kaikkiin rakennusalan tehtäviin.
Jarno Uusitalo
Omakotitalon restaurointi 2015-2016, Laajasalo.

Matti oli alusta asti mukana tässä projektissa. Kyseessä oli ns täysremppa 1948 rakennetulel puutalolle. Loppujen lopuksi tehtiin melkein kaikki uusiksi ja Matti oli vahvasti mukana kaikilla osa-alueilla.

Alustava suunnittelu 2014 lopulla, putkarin kanssa sopimuksen luonnollistelu, rakennustarkastajan löytäminen ja raportin teettäminen 2015 tammikuu, tammikuu 2015 - toukokuu 2016: Purkutöiden koordinointi (ja tarvittavien apureien hankinta), päätimpurin rooli ja alihankiijoiden työnsuunnttelu sekä seuranta, ammattimaista apua hyvien materiaalien toimittajien löytämiseen, putkitöiden seuranta ja avustaminen, sähkötöiden suorittaminen, tarvittavien pihatöiden koordinointi valitun urakoitsijan kanssa

Matti oli siis käytännössä työtätekeva rakennusmestari, joka piti huolen siitä että hommat edistyy ajallaan ja auttoi budjetin luomisessa ja seurannassa projektin aikana. Matilla on asiakaslähtöinen asenna ja intohimo tehdä sellaista jälkeä niinkin itselleen haluisi tehtävän. Tämän takia tässä haastavassa projektissa hän oli laadukkaan onnistumisen tae aian alkukartoitutuksesta asunnon "luovuttamiseen" asti.
Markus Seppälä
Kesällä 2018 päätimme uudistaa juuri ostamaamme asuntoon keittiön ja lattiat ja remonttia toteuttamaan palkkasimme Matti Pirttikosken.

Tiesimme, että Matilla on asiantuntemusta ja kokemusta mm. kyseisistä remonteista ja tämä myös näkyi työn valmistuttua työn laadussa. Työn jälki oli erittäin hyvää ja laadukasta. Jälki on myös pysynyt hyvänä, eli vaikka keittiö on päivittäisessä käytössä, hyvän asennuksen ja osittain myös Matin suosittelemien materiaalien ansiosta keittiö näyttää edelleen siltä kuin se olisi vasta asennettu.

Hyvän työnjäljen lisäksi Matti osasi myös koko ajan pitää meidät ajan tasalla työn valmistumisesta. Tämä auttoi meitä puolestaan suunnittelemaan muuttopäivän ja muut muuttoon liittyvät asiat. Nämä aikatauluarviot osoittautuivat täydellisesti paikkansa pitäviksi.

Lisäksi remontin aikana tuli esiin mm. tarve maalata seiniä ja kattoa ym. remonttia ja joustavuutensa ansiosta Matti auttoi myös näissä ja jälki oli erittäin hyvää.

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä Matin tekemään työhön. Matti on alansa ammattilainen joka teki mitä lupasi ja vielä vähän enemmän, tuli aina ajoissa töihin ja henkilökohtaisesti varmisti, että kaikki on viimeisen päälle kunnossa ennen kuin niin sanotusti luovutti meille asunnon käyttöömme.
Lauri Kastepohja